Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cherry Gao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 573 82602311

WhatsApp : +8613857354118

Free call

2021, MTSCO, ευχαριστίες για τη συνάντηση σας!

January 4, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2021, MTSCO, ευχαριστίες για τη συνάντηση σας!

Την προηγούμενη εβδομάδα, το ανοξείδωτο ΑΜ Jiaxing επραγματοποίησε την ετήσια συνοπτική συνεδρίαση του τέλους έτους. το 2021 ήταν ένα εξαιρετικό έτος για το διεθνές εμπόριο και τη χαλυβουργία. Η σφαιρική επιδημία δεν έχει ανακουφιστεί, και ώμοι της Κίνας η μεγαλύτερη μέρος της ευθύνης παραγωγής της βιομηχανίας παγκόσμιας κατασκευής. Η άνοδος του φορτίου θάλασσας, της ρύθμισης δασμολογίων, της διανομής με δελτίο δύναμης και του κλεισίματος άσκησε μεγάλη επίδραση στην ανάπτυξή μας. Παρά τόσες πολλές δυσκολίες, είμαστε εύκαμπτοι και επιδιώκουμε τις λύσεις υπό τον όρο τα συμφέροντα των πελατών.

Η επιδίωξη της γνώσης και της αλλαγής είναι πάντα μια από τις σημαντικές τιμές MTSCO, και οι προσπάθειες το προηγούμενο έτος έχουν συγκεντρωθεί επίσης. Οι πωλήσεις του ανοξείδωτου μας που αυξήθηκαν από 26% σύγκριναν με το 2020. Περισσότεροι από 70 νέοι πελάτες έχουν προστεθεί, με τους συνεταιριστικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Από την άποψη των προϊόντων, τα συμφέροντα προϊόντα, ο χωρίς συγκόλληση σωλήνας ανοξείδωτου, η κουλουριασμένα σωλήνωση και το κράμα νικελίου μας, διατηρούν ακόμα την ισχυρή ανταγωνιστικότητα για να βοηθήσουν τους σφαιρικούς πελάτες να επεκτείνουν την αγορά και την επιχείρησή τους.

το 2022 έρχεται, MTSCO είναι πλήρες της εμπιστοσύνης στο μέλλον. Ευχαριστίες για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη όλων των πελατών το προηγούμενο έτος. Οι του οποίου αλλαγές, εμείς έχουν επιλέξει απαρασάλευτα MTSCO. Στο μέλλον, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με περισσότερους πελάτες για να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε από κοινού. Εύχομαι σε όλους τους πελάτες μια καλή χρονιά και μια ακμάζουσα σταδιοδρομία.

Τι αναμένετε από μας στο νέο έτος; Καλωσορίστε για να αφήσετε ένα μήνυμα στο σχόλιο!

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229