Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cherry Gao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

2023, ΣΕ ΕΝΩΜΕΝΟ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

January 18, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2023, ΣΕ ΕΝΩΜΕΝΟ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Πρόσφατα, ανοξείδωτο ΑΜ που κρατιέται τη συνεδρίαση του τέλους έτους του 2022. Το 2022, στο πλαίσιο του αυστηρού επιδημικού περιβάλλοντος κατάστασης και εμπορίου, Mtsco θα ανοίξει ακόμα έναν νέο κόσμο στη διεθνή αγορά με τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων και τις επαγγελματικές υπηρεσίες.

Το 2022, οι πωλήσεις Mtsco που αυξήθηκαν σημαντικές ανακαλύψεις από 70% σύγκριναν με αυτόν του περασμένου χρόνου, και τα υποκαταστήματά του SMLSCO και η φλάντζα Yongheng έκαναν επίσης τις νέες. Σαν πρόσφατα ιδρυμένη επιχείρηση, έχουν γίνει βιομηχανικός ηγέτης. Σε ένα δύσκολο περιβάλλον, Mtsco έχει λειτουργήσει προς τη θάλασσά του αστεριών χάλυβα.

Φέτος, συμμετείχαμε στο σωλήνα Ντίσελντορφ και ACHEMA2022, επραγματοποίησε τους ανταγωνισμούς του PK, εσωτερική κατασκευή ομάδας τουρισμού, υπερπόντιες επισκέψεις στους πελάτες, ανταλλαγή και μελέτη, και ούτω καθεξής. Και οι δύο άνθρωποι που έχουν διατηρήσει πάντα το πάθος και το νέο αίμα που έχουν προσχωρήσει στην επιχείρηση έχουν κερδίσει την αύξηση της προσπάθειας.

Φέτος επίσης είδε την εμφάνιση πολλών άριστων ανθρώπων Mtsco. Το βραβείο προώθησης έχει την πίστη στις καρδιές και τα όνειρά τους μπροστά. Σε μια επικοινωνία πρόσφατος-νύχτας με τους πελάτες, κέρδισαν τα φρούτα και πραγματοποίησαν την προώθηση Το σημαντικό βραβείο συμβολής, που επιδιώκει την καινοτομία και που μοιράζεται ενθουσιωδώς, είναι ότι έχουν φέρει τις άπειρες δυνατότητες σε Mtsco Κέρδισαν το αήττητο βραβείο. Έχουν δημιουργήσει τα σημαντικά επιτεύγματα στην πάλη αγοράς και τα διενεργηθε'ντα θαύματα για μας. Υπάρχουν πολλοί ορειβάτες, πραγματικές δυνάμεις, βραβεία Guiness, βραβεία του Columbus και ούτω καθεξής. Μέσω των προσπαθειών ενός έτους, αφήστε η καθεμία να σας δει.

Το επόμενο έτος θα είναι ένας νέος κύκλος των προκλήσεων. Θα εστιάσουμε στη βελτίωση της απόδοσης δαπανών των προϊόντων μας και τη μετάβαση πρόσωπο με πρόσωπο με τους πελάτες. Στο μέλλον, θα μας δείτε στην έκθεση πετρελαίου της Αιγύπτου, την έκθεση OTC και την έκθεση ADPEC. Να αναμείνει με ενδιαφέρον τη θαυμάσια απόδοση Mtsco το επόμενο έτος!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229
+86 573 82717867