Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cherry Gao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Κακή συγκόλληση; Δείτε ποιοι παράγοντες έχουν επιπτώσεις σε το

January 6, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κακή συγκόλληση; Δείτε ποιοι παράγοντες έχουν επιπτώσεις σε το

Η ιδιότητα συγκόλλησης των υλικών μετάλλων αναφέρεται στη δυνατότητα των υλικών μετάλλων να ληφθούν οι άριστες ενωμένες στενά ενώσεις κάτω από ορισμένες διαδικασίες συγκόλλησης, συμπεριλαμβανομένων των μεθόδων συγκόλλησης, των υλικών συγκόλλησης, των προδιαγραφών συγκόλλησης και των μορφών δομών συγκόλλησης. Εάν ένα μέταλλο μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πιό κοινές και απλές διαδικασίες συγκόλλησης για να λάβει τις άριστες ενωμένες στενά ενώσεις, θεωρείται ότι αυτό το μέταλλο έχει την καλή εκτέλεση συγκόλλησης. Η ιδιότητα συγκόλλησης των υλικών μετάλλων διαιρείται γενικά σε ιδιότητα συγκόλλησης διαδικασίας και ιδιότητα συγκόλλησης υπηρεσιών.

 

Ιδιότητα συγκόλλησης διαδικασίας: Αναφέρεται στη δυνατότητα να ληφθεί άριστος και η ατέλεια - ελεύθερες ενωμένες στενά ενώσεις υπό ορισμένους όρους διαδικασίας συγκόλλησης. Δεν είναι η έμφυτη ιδιοκτησία του μετάλλου, αλλά η αξιολόγηση σύμφωνα με μια ορισμένη μέθοδο συγκόλλησης και συγκεκριμένα μέτρα διαδικασίας. Επομένως, η ιδιότητα συγκόλλησης διαδικασίας των υλικών μετάλλων είναι στενά συνδεδεμένη στη διαδικασία συγκόλλησης.

 

Ιδιότητα συγκόλλησης υπηρεσιών: Αναφέρεται στο βαθμό στον οποίο η ενωμένη στενά ένωση ή ολόκληρη η δομή συναντά την απόδοση υπηρεσιών που διευκρινίζεται στους τεχνικούς όρους προϊόντων. Η απόδοση υπηρεσιών εξαρτάται από τις συνθήκες εργασίας της ενωμένης στενά δομής και των τεχνικών απαιτήσεων που υποβάλλονται στο σχέδιο. Περιλαμβάνει συνήθως τις μηχανικές ιδιότητες, την ανθεκτικότητα χαμηλής θερμοκρασίας, την αντίσταση εύθραυστου σπασίματος, τον υψηλής θερμοκρασίας ερπυσμό, τις ιδιότητες κούρασης, τη δύναμη αντοχής, την αντίσταση διάβρωσης και την αντοχή. Παραδείγματος χάριν, τα συνήθως χρησιμοποιημένα s30403 και τα ανοξείδωτα s31603 έχουν την άριστη αντίσταση διάβρωσης, και οι χαμηλής θερμοκρασίας χάλυβες 16MnDR και 09MnNiDR έχουν επίσης την καλή χαμηλής θερμοκρασίας ανθεκτικότητα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κακή συγκόλληση; Δείτε ποιοι παράγοντες έχουν επιπτώσεις σε το  0

 

Παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην ιδιότητα συγκόλλησης των υλικών μετάλλων

1. Υλικοί παράγοντες

Τα υλικά περιλαμβάνουν τα υλικά βασικού μετάλλου και συγκόλλησης. Υπό τους ίδιους όρους συγκόλλησης, οι κύριοι παράγοντες που καθορίζουν την ιδιότητα συγκόλλησης του βασικού μετάλλου είναι οι σωματικές ιδιότητες και η χημική σύνθεσή του.

Σωματικές ιδιότητες: όπως το σημείο τήξης, η θερμική αγωγιμότητα, ο συντελεστής της γραμμικής επέκτασης, η πυκνότητα, η ικανότητα θερμότητας και άλλοι παράγοντες του μετάλλου έχουν επιπτώσεις στις διαδικασίες του θερμικής κύκλου, της τήξης, της κρυστάλλωσης και του μετασχηματισμού φάσης, ώστε να επηρεαστεί η ιδιότητα συγκόλλησης. Το ανοξείδωτο και άλλα υλικά με τη χαμηλή θερμική αγωγιμότητα έχουν τη μεγάλη κλίση θερμοκρασίας, την υψηλή υπόλοιπη πίεση και τη μεγάλη παραμόρφωση κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης.

Από την άποψη της χημικής σύνθεσης, το επιδρύτερο στοιχείο είναι άνθρακας, δηλ., το ποσό άνθρακα στο μέταλλο καθορίζει την ιδιότητα συγκόλλησής του. Τα περισσότερα από τα άλλα στοιχεία ανάμιξης στο χάλυβα δεν είναι επίσης συμβάλλοντα στη συγκόλληση, αλλά η επιρροή τους είναι γενικά πολύ μικρότερη από αυτή του άνθρακα. Με την αύξηση της περιεκτικότητας σε άνθρακα στο χάλυβα, η σκληραίνοντας τάση αυξάνεται και οι μειώσεις πλαστικότητας, το οποίο είναι εύκολο να παραχθεί τις ρωγμές συγκόλλησης.

2. Παράγοντες διαδικασίας

Οι παράγοντες διαδικασίας περιλαμβάνουν τη μέθοδο συγκόλλησης, τις παραμέτρους διαδικασίας συγκόλλησης, την ακολουθία συγκόλλησης, την προθέρμανση, τη μετα θερμότητα και τη μετα θερμική επεξεργασία συγκόλλησης. Οι μέθοδοι συγκόλλησης έχουν μια μεγάλη επιρροή στην ιδιότητα συγκόλλησης, κυρίως σε δύο πτυχές: χαρακτηριστικά πηγής θερμότητας και όροι προστασίας.

Με τη ρύθμιση των παραμέτρων διαδικασίας συγκόλλησης, που λαμβάνουν άλλα μέτρα διαδικασίας όπως η προθέρμανση, η μετα θέρμανση, πολυστρωματική ενώνοντας στενά και ελέγχοντας θερμοκρασία ενδιάμεσων στρωμάτων, ο θερμικός κύκλος συγκόλλησης μπορεί να ρυθμιστεί και να ελεγχθεί, ώστε να αλλαχτεί η ιδιότητα συγκόλλησης του μετάλλου. Εάν τα μέτρα όπως η προθέρμανση πρίν ενώνουν στενά ή τη μετα θερμική επεξεργασία συγκόλλησης λαμβάνονται, είναι εξ ολοκλήρου δυνατό να ληφθούν οι ενωμένες στενά ενώσεις χωρίς τις ατέλειες και συνεδρίαση των ρωγμών οι απαιτήσεις απόδοσης υπηρεσιών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κακή συγκόλληση; Δείτε ποιοι παράγοντες έχουν επιπτώσεις σε το  1

3. Δομικοί παράγοντες

Αναφέρεται κυρίως στο έντυπο σχεδίου της δομής συγκόλλησης και της ενωμένης στενά ένωσης, όπως η επιρροή της δομικής μορφής, του μεγέθους, του πάχους, της κοινής μορφής αυλακιού, της ρύθμισης συγκόλλησης και της μορφής τμημάτων στην ιδιότητα συγκόλλησης. Η επιρροή της απεικονίζεται κυρίως στη μεταφορά θερμότητας και το κράτος δύναμης. Το διαφορετικό πάχος πιάτων, η κοινή μορφή ή η μορφή αυλακιού έχουν τη διαφορετική ταχύτητα κατεύθυνσης ταχύτητας μεταφοράς θερμότητας και μεταφοράς θερμότητας, η οποία έχει επιπτώσεις στην κατεύθυνση κρυστάλλωσης και την αύξηση σιταριού της λειωμένης λίμνης.

4. Όροι υπηρεσιών

Αναφέρεται στη θερμοκρασία εργασίας, τους όρους φορτίων και το λειτουργώντας μέσο της ενωμένης στενά δομής κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας. Αυτοί οι εργασιακό περιβάλλον και λειτουργούντες όροι απαιτούν την ενωμένη στενά δομή για να έχουν την αντίστοιχη απόδοση υπηρεσιών. Αυστηρότεροι οι όροι υπηρεσιών είναι, όσο υψηλότερες οι ποιοτικές απαιτήσεις για τις ενωμένες στενά ενώσεις είναι, και τόσο δυσκολότερος αυτό πρόκειται να εξασφαλίσει την ιδιότητα συγκόλλησης των υλικών.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229