Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cherry Gao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 573 82602311

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Ξέρετε τα οκτώ κοινά μέταλλα; — — Χυτοσίδηρος

December 24, 2019

Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Ξέρετε τα οκτώ κοινά μέταλλα; — — Χυτοσίδηρος

Σαν ασήμαντο μέρος του καθημερινού περιβάλλοντος διαβίωσής μας, οι καλύψεις υπονόμων παρατηρούνται σπάνια. Ο λόγος για τον οποίο ο χυτοσίδηρος έχει ένα τέτοιο μεγάλο και ευρύ φάσμα των χρήσεων είναι κυρίως λόγω της άριστης ρευστότητάς του και της εύκολης έκχυσής του στις διάφορες σύνθετες μορφές. Ο χυτοσίδηρος είναι πραγματικά το όνομα για ένα μίγμα πολλών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένου του άνθρακα, του πυριτίου και του σιδήρου. Όσο υψηλότερη η περιεκτικότητα σε άνθρακα είναι, τόσο καλύτερα τα χαρακτηριστικά ροής θα είναι. Ο άνθρακας βρίσκεται εδώ υπό μορφή καρβιδίου γραφιτών και σιδήρου.

 

Ξέρετε τα οκτώ κοινά μέταλλα; — — Χυτοσίδηρος

 

Η ύπαρξη του γραφίτη στο χυτοσίδηρο κάνει την κάλυψη υπονόμων να έχει την άριστη αντοχή. Η σκουριά συνήθως μόνο εμφανίζεται στο τοπ στρώμα, έτσι είναι συνήθως γυαλισμένη. Παρά αυτό, υπάρχουν επίσης ειδικά μέτρα για να αποτραπεί η οξύδωση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έκχυσης, δηλ., προσθέτοντας ένα στρώμα του επιστρώματος ασφάλτου στην επιφάνεια της ρίψης, και η άσφαλτος διαπερνά στις λεπτές τρύπες στην επιφάνεια του χυτοσιδήρου, ώστε να διαδραματιστεί ένας ρόλος της πρόληψης σκουριάς. Η παραδοσιακή διαδικασία τα χυτεύσιμα υλικά φορμών άμμου χρησιμοποιείται τώρα από πολλούς σχεδιαστές σε άλλους νεώτερους και πιό ενδιαφέροντες τομείς.

 

Ξέρετε τα οκτώ κοινά μέταλλα; — — Χυτοσίδηρος

 

Υλικά χαρακτηριστικά: άριστη ρευστότητα, χαμηλότερο κόστος, καλή αντοχή, χαμηλή διακένωση στερεοποίησης, πολύ εύθραυστη, υψηλή δύναμη συμπίεσης, καλή κατασκευασιμότητα.

 

Χαρακτηριστική χρήση: ο χυτοσίδηρος έχει χρησιμοποιηθεί για τις εκατοντάδες των ετών, που περιλαμβάνουν την κατασκευή, τις γέφυρες, τα τμήματα εφαρμοσμένης μηχανικής, τις εγχώριες επιπλώσεις, το σκεύος για την κουζίνα και άλλους τομείς.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229