Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cherry Gao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

MTSCO ανυπομονεί να ενώσει σας στα επόμενα 13 έτη!

December 12, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για MTSCO ανυπομονεί να ενώσει σας στα επόμενα 13 έτη!

 

 

Ο Δεκέμβριος, 8ος είναι η 13η επέτειος της ίδρυσης της Co. ανοξείδωτου ΑΜ Jiaxing, ΕΠΕ Νωρίς το πρωί, όλοι οι υπάλληλοι σύλλεξαν μαζί για να πραγματοποιήσουν μια προκλητική δραστηριότητα χτισίματος ομάδας.

 

Από την καθιέρωσή του το 2006, MTSCO έχει αναπτυχθεί βάσει συνεχώς να βελτιώσει τον εταιρικό πολιτισμό. Από την αρχική τριών ατόμων ομάδα στις παρούσες δωδεκάδες του προσώπου η ομάδα, έχει δοκιμάσει πολλές διακυμάνσεις. Είναι ένα πνεύμα της μη εγκατάλειψης και να μην σταματήσει που μας κάνει να αναπτυχθούμε σε σήμερα. Σήμερα, η επιχείρηση έχει υποστηρίξει τη δια βίου μάθηση, και κάθε υπάλληλος βελτιώνει συνεχώς την επαγγελματική γνώση, το επιχειρησιακό επίπεδο και τη δυνατότητα επικοινωνίας τους, και παρέχει όλο και περισσότερη επαγγελματική υπηρεσία στους πελάτες. Για να είναι το πιό αξιόπιστο βιομηχανικό μέταλλο ο φορέας παροχής υπηρεσιών στον κόσμο είναι το εταιρικό όραμά μας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για MTSCO ανυπομονεί να ενώσει σας στα επόμενα 13 έτη!  0

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για MTSCO ανυπομονεί να ενώσει σας στα επόμενα 13 έτη!  1

 

Υποθέστε τους αριθμούς από τις εικόνες και τις ταξινομήστε στη διαταγή. Εξετάστε τον εγκέφαλο και την ομαδική εργασία μας.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για MTSCO ανυπομονεί να ενώσει σας στα επόμενα 13 έτη!  2

 

Ρίξτε το μπουκάλι νερό, τρυπήστε τον κύκλο σχοινιών με τρυπάνι με τη σειρά, και τελειώστε την πρόκληση σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα.

 

 

 

Κάθε μέλος περιλαμβάνεται ενεργά στο παιχνίδι. Αν και υπάρχει μόνο ένας πρωτοπόρος στο τέλος, ο καθένας έχει συνοψίσει προσεκτικά την εμπειρία τους.

 

Στην ομαδική εργασία, πρέπει πλήρως να εμπιστευθούμε τον ηγέτη, και ο καθένας πρέπει να καταλάβει τη γενική διαδικασία κάθε θέσης. Αφότου ολοκληρώνεται κάθε πρόγραμμα, πρέπει να συνοψιστεί και να καθαριστεί. Συνεχώς καταλάβετε την τάση βιομηχανίας και πιάστε το πιό πρόσφατο σημείο αύξησης. Κατά ρύθμιση των στόχων, την πρέπει να είμαστε αυστηροί με μας και καθορισμένοι έναν προκλητικό στόχο.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για MTSCO ανυπομονεί να ενώσει σας στα επόμενα 13 έτη!  3

 

 

Το απόγευμα, είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα μέλη μεταφέρονται μέσω μιας οριζόμενης τρύπας χωρίς την ενίσχυση των εργαλείων, και δεν έχουμε την άδεια για να μιλήσουμε ή να επικοινωνήσουμε στη μέση. Είναι μια μεγάλη δοκιμή της δυνατότητάς μας να συνεργαστούμε και της εμμονής. Αποτύχαμε δεκάδες φορές, και στο τέλος ούτε καν είχαμε τη σωματική δύναμη, αλλά ακόμα δεν σταματήσαμε καθεμίας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για MTSCO ανυπομονεί να ενώσει σας στα επόμενα 13 έτη!  4

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229
+86 573 82717867