Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cherry Gao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 573 82602311

WhatsApp : +8613857354118

Free call

NPT; NPSC; Τι ξέρετε για τα νήματα;

March 29, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για NPT; NPSC; Τι ξέρετε για τα νήματα;

Το νήμα βιδών αναφέρεται στο συνεχές κυρτό μέρος με τη συγκεκριμένη διατομή και τη σπειροειδή μορφή που γίνονται στην επιφάνεια του κυλίνδρου ή του κώνου. Το νήμα διαιρείται σε κυλινδρικό νήμα και κωνικό νήμα σύμφωνα με τη μορφή γονέων του εξωτερικό νήμα και εσωτερικό νήμα σύμφωνα με τη θέση του στο γονέα το τριγωνικό νήμα, ορθογώνιο νήμα, τραπεζοειδές νήμα, έκοψε οδοντωτά το νήμα και άλλα ειδικά νήματα μορφής σύμφωνα με τη μορφή διατομής του (τύπος δοντιών).

Μεταξύ των κυλινδρικών νημάτων, το τριγωνικό νήμα έχει την καλή self-locking εκτέλεση. Το κοχλιοτομώ σωλήνων χρησιμοποιείται για τη σφιχτή σύνδεση των τοποθετήσεων σωληνώσεων. Το ορθογώνιο νήμα έχει την υψηλή αποδοτικότητα, αλλά αντικαθίσταται συχνά από το τραπεζοειδές νήμα επειδή δεν είναι εύκολο να αλέσει και είναι δύσκολο να κεντροθετηθούν τα εσωτερικά και εξωτερικά νήματα. Η λειτουργώντας άκρη του κομμένου οδοντωτά νήματος είναι στενή στην ορθογώνια ευθεία άκρη, η οποία χρησιμοποιείται συνήθως για να αντέξει τη μονόδρομη αξονική δύναμη. Παραδείγματος χάριν, NPSC και BSPP είναι όλα κυλινδρικά νήματα, και τα νήματά τους είναι απολύτως παράλληλα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για NPT; NPSC; Τι ξέρετε για τα νήματα;  0

 

Το κωνικό κοχλιοτομώ είναι τρίγωνο στη μορφή, η οποία χρησιμοποιείται κυρίως για την τοποθέτηση σωληνώσεων του σφιχτού ζευγαριού κοχλιοτομώ της που εξασφαλίζεται λόγω από την παραμόρφωση δοντιών.

Οι πετώντας τοποθετήσεις σωληνώσεων που παρέχονται από MTSCO είναι συνήθως NPT και NPSC κοχλιοτομώ. Λέμε συνήθως νήμα οι γωνίας 60 ° (NPT, NPSC), 55 ° (BSPT, BSPP), αναφερόμαστε γωνία δόντι άκρη σχηματισμός. NPT και BSPT είναι κωνικά σπειρώματα, τα οποία έχουν την κωνικότητα στις 1:16. Λόγω αυτού του χαρακτηριστικού γνωρίσματος, η ακατέργαστη πληγή ταινιών στο νήμα μπορεί να διανεμηθεί πιό ομοιόμορφα στο νήμα, το οποίο έχει την καλύτερη απόδοση σφράγισης. Συγχρόνως, ο τοίχος σωλήνων σιδήρου που χρησιμοποιείται στο κωνικό σπείρωμα σωλήνων είναι παχύτερος, το οποίο έχει την υψηλότερη αντίσταση πίεσης, έτσι αυτό το είδος νήματος χρησιμοποιείται γενικά στο υγρό και το αέριο σφραγίδων.

 

MTSCO μπορεί να παρέχει έναν μεγάλο αριθμό 304/316 χυτές τοποθετήσεις σωληνώσεων, συμπεριλαμβανομένου του αγκώνα, γράμμα Τ, Ένωση, δακτύλιος δεκαεξαδικού, θηλή μανικών, προσαρμοστής του Μπους θηλών ....... Υιοθετεί CNC την επεξεργασία, που προσαράσσει και που τρυπά την τεχνολογία, με το ακριβές μέγεθος, το όμορφο στόμα και τη γρήγορη παράδοση. Μπορούμε να παρέχουμε τα ελεύθερα δείγματα για τους πελάτες, να καλωσορίσουν για να συμβουλευθούμε!!

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για NPT; NPSC; Τι ξέρετε για τα νήματα;  1

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229