Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cherry Gao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 573 82602311

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Μυστικό συγκόλλησης του ωστενιτικού ανοξείδωτου

January 12, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μυστικό συγκόλλησης του ωστενιτικού ανοξείδωτου

Το ανοξείδωτο μπορεί να διαιρεθεί σε τέσσερις κατηγορίες σύμφωνα με τη δομή χάλυβά του, δηλαδή ωστενιτικό ανοξείδωτο, φερριτικό ανοξείδωτο, μαρτενσιτικό ανοξείδωτο και ΩΣΤΕΝΙΤΙΚΟ ΦΕΡΡΙΤΙΚΟ διπλό ανοξείδωτο. Ο ακόλουθος αναλύει κυρίως τα χαρακτηριστικά συγκόλλησης του ωστενιτικού ανοξείδωτου και του αμφίδρομου ανοξείδωτου.

 

(1) συγκόλληση του ωστενιτικού ανοξείδωτου

Το ωστενιτικό ανοξείδωτο είναι ευκολότερο να ενώσει στενά από άλλα ανοξείδωτα. Ο μετασχηματισμός φάσης δεν θα εμφανιστεί σε οποιαδήποτε θερμοκρασία και δεν είναι ευαίσθητος embrittlement υδρογόνου. Οι ωστενιτικές ενώσεις ανοξείδωτου έχουν επίσης την καλές πλαστικότητα και την ανθεκτικότητα ως ενωμένο στενά κράτος. Τα κύρια προβλήματα της συγκόλλησης είναι: ενώνοντας στενά καυτή ρωγμή, embrittlement??????????? διάβρωση και διάβρωση πίεσης. Επιπλέον, λόγω της φτωχής θερμικής αγωγιμότητας, μεγάλος γραμμικός συντελεστής επέκτασης και μεγάλες πίεση και παραμόρφωση συγκόλλησης. Κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης, η μικρή εισαγωγή θερμότητας συγκόλλησης θα υιοθετηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, η προθέρμανση δεν θα επιτραπεί, και η θερμοκρασία ενδιάμεσων στρωμάτων θα μειωθεί. Η θερμοκρασία ενδιάμεσων στρωμάτων θα ελεγχθεί κάτω από 60 ℃, και οι ενώσεις συγκόλλησης θα τρικλιστούν. Μειώστε την εισαγωγή θερμότητας, μην αυξήστε υπερβολικά την ταχύτητα συγκόλλησης, αλλά προσαρμοστείτε για να μειώσετε το ρεύμα συγκόλλησης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μυστικό συγκόλλησης του ωστενιτικού ανοξείδωτου  0

 

(2) συγκόλληση του ωστενιτικού φερριτικού διπλού ανοξείδωτου

Το ΩΣΤΕΝΙΤΙΚΟ ΦΕΡΡΙΤΙΚΟ διπλό ανοξείδωτο είναι ένα διπλό ανοξείδωτο που αποτελείται από τον ωστενίτη και ferrite. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του ωστενιτικού χάλυβα και του φερριτικού χάλυβα, έτσι έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής αντοχής, καλής αντίστασης διάβρωσης και της εύκολης συγκόλλησης. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν τρεις τύποι διπλών ανοξείδωτων: Cr18, Cr21 και Cr25. Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του είδους συγκόλλησης χάλυβα είναι: έναντι του ωστενιτικού ανοξείδωτου, έχει τη χαμηλότερη θερμική τάση Έναντι του καθαρού φερριτικού ανοξείδωτου, έχει τη χαμηλότερη embrittlement τάση μετά από τη συγκόλληση, και ο ferrite βαθμός εκτράχυνσης στην επηρεασθείσα ζώνη θερμότητας συγκόλλησης είναι επίσης χαμηλότερος, έτσι η ιδιότητα συγκόλλησης είναι καλύτερη.

 

Επειδή αυτό το είδος χάλυβα έχει την καλή εκτέλεση συγκόλλησης, η προθέρμανση και η μετα θέρμανση δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης. TIG η συγκόλληση πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τα λεπτά πιάτα, και η συγκόλληση τόξων ηλεκτροδίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα μέσα και βαριά πιάτα. Κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης τόξων ηλεκτροδίων, τα ειδικά ηλεκτρόδια με την παρόμοια σύνθεση στο βασικό μέταλλο ή τα ωστενιτικά ηλεκτρόδια με τη χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα πρέπει να επιλεχτούν. Το ηλεκτρόδιο κραμάτων βάσεων νικελίου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το διπλό χάλυβα φάσης Cr25.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μυστικό συγκόλλησης του ωστενιτικού ανοξείδωτου  1

 

Λόγω της ύπαρξης ενός μεγάλου ποσοστού ferrite στο διπλό χάλυβα φάσης, η έμφυτη embrittlement τάση ferrite του χάλυβα, όπως η εφθραυστότητα embrittlement πτώσης φάσης 475 ℃ σ και το χονδροειδές σιτάρι υπάρχουν ακόμα, το οποίο μπορεί να ανακουφιστεί μόνο λόγω της επίδρασης ισορροπίας του ωστενίτη. Προσοχή πρέπει ακόμα να δοθεί κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης. Κατά ένωση του διπλού ανοξείδωτου φάσης χωρίς το Νι ή χαμηλό Νι, υπάρχει τη μια τάση της μονοφασικής ferrite και σιταριού εκτράχυνσης στην πληγείσα από τη θερμότητα ζώνη. Αυτή τη στιγμή, δώστε προσοχή στον έλεγχο της εισαγωγής θερμότητας συγκόλλησης, και προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τη χαμηλή τρέχουσα, υψηλή ταχύτητα συγκόλλησης, τη στενή συγκόλληση περασμάτων και την πολυ συγκόλληση περασμάτων για να αποτρέψει την εκτράχυνση σιταριού και μονοφασικό ferrite στην πληγείσα από τη θερμότητα ζώνη. Η θερμοκρασία ενδιάμεσων στρωμάτων δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ υψηλή. Είναι καλύτερο να ενωθεί στενά το επόμενο πέρασμα μετά από να δροσίσει.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229