Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cherry Gao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 573 82602311

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Αυτό που έχει επιπτώσεις στην αντίσταση διάβρωσης του ανοξείδωτου;

April 21, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που έχει επιπτώσεις στην αντίσταση διάβρωσης του ανοξείδωτου;

1. Χρώμιο

Το χρώμιο είναι το κύριο στοιχείο για να καθορίσει την αντίσταση διάβρωσης του ανοξείδωτου, όταν φθάνει η περιεκτικότητα σε χρώμιο (ατομική αναλογία) σε 1/8, 2/8 ...... Η δυνατότητα ηλεκτροδίων του σιδήρου αυξάνεται από τα πηδήματα και τα όρια, και τις αυξήσεις αντίστασης διάβρωσης επίσης. Το οξείδιο χρωμίου είναι συμπαγές και μπορεί να διαμορφώσει μια σχετικά αντιδιαβρωτική προστατευτική ταινία.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που έχει επιπτώσεις στην αντίσταση διάβρωσης του ανοξείδωτου;  0

 

2. Άνθρακας

Ο άνθρακας μπορεί έντονα να σταθεροποιήσει τον ωστενίτη, η δυνατότητα της σταθεροποίησης του ωστενίτη είναι περίπου 30 φορές του Νι συγχρόνως, είναι το κύριο στοιχείο της ενίσχυσης ανοξείδωτου ο άνθρακας και το χρώμιο μπορούν να διαμορφώσουν μια σειρά καρβιδίων, τα οποία έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην αντίσταση διάβρωσης του ανοξείδωτου συγχρόνως, ο άνθρακας μπορεί να καταστήσει την απόδοση επεξεργασίας και την απόδοση συγκόλλησης του ανοξείδωτου χειρότερες, και να καταστήσει το φερριτικό ανοξείδωτο εύθραυστο. Επομένως, στην παραγωγή και την ανάπτυξη του ανοξείδωτου, ο άνθρακας είναι το περισσότερο σημαντικό στοιχείο που είναι μια σημαντική εργασία για να εφαρμόσει και να ελέγξει το σύστημα.

 

Όταν η περιεκτικότητα σε άνθρακα είναι χαμηλή και η περιεκτικότητα σε χρώμιο είναι υψηλή, η ferrite δομή θα ληφθεί όταν η περιεκτικότητα σε άνθρακα είναι υψηλή και η περιεκτικότητα σε χρώμιο είναι χαμηλή, η δομή μαρτενσίτη θα ληφθεί.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που έχει επιπτώσεις στην αντίσταση διάβρωσης του ανοξείδωτου;  1

 

3. Νικέλιο

Το νικέλιο είναι ένα από τα τρία σημαντικά στοιχεία στο ανοξείδωτο, το οποίο μπορεί να βελτιώσει την αντίσταση διάβρωσης του ανοξείδωτου το νικέλιο είναι επίσης ένα σταθεροποιώντας στοιχείο της φάσης γ, το οποίο είναι το κύριο στοιχείο για να λάβει το μονοφασικό ωστενίτη και να προωθήσει το σχηματισμό του ωστενίτη στο ανοξείδωτο. Η αύξηση της περιεκτικότητας σε Νι θα μειώσει τη διαλυτότητα του Γ και του Ν στον ωστενιτικό χάλυβα, και θα αυξήσει την τάση της πτώσης ενώσεων άνθρακα και αζώτου. Επιπλέον, το νικέλιο μπορεί επίσης να βελτιώσει την υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση οξείδωσης του ωστενιτικού ανοξείδωτου, το οποίο αφορά κυρίως τη βελτίωση της σύνθεσης, της δομής και των ιδιοτήτων της ταινίας οξειδίων χρωμίου από το νικέλιο, αλλά η ύπαρξη του νικελίου θα μειώσει την υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση θείωσης του χάλυβα.

 

Πριν από την παραγωγή, Mtsco θα ελέγξει προσεκτικά τη χημική σύνθεση και τις σωματικές ιδιότητες των πρώτων υλών για να εξασφαλίσει την υλικές ποιότητα και την απόδοση. Τα κύρια προϊόντα είναι χωρίς συγκόλληση σωλήνας ανοξείδωτου, κουλουριασμένος σωλήνας, κράμα νικελίου, τοποθέτηση σωληνώσεων, φλάντζα ..... Οι πλήρεις και επαγγελματικές επιθεωρημένες εκθέσεις μας περιέχουν δύο μέρη, το οποίο είναι 100% που επιθεωρείται από το Q μας Γ άλλο είναι 100% που επιθεωρείται από την επαγγελματική ομάδα του Q Γ.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που έχει επιπτώσεις στην αντίσταση διάβρωσης του ανοξείδωτου;  2

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229