Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cherry Gao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 573 82602311

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Τι είναι χημική έγχυση;

April 6, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι χημική έγχυση;

 

Οι επιχειρήσεις στο προς τα πάνω πετρέλαιο & τη βιομηχανία φυσικού αερίου έχουν ψάξει τους τρόπους να αυξήσουν τη ικανότητα παραγωγής, να βελτιώσουν την αποδοτικότητα διαδικασίας και να ελαχιστοποιήσουν το χρόνο διακοπής μηχανών. Αυτή τη στιγμή, πολλές μεγάλες εταιρείες υπηρεσιών πετρελαιοφόρων περιοχών χρησιμοποιούν το χημικό σύστημα εγχύσεων για να χωρίσουν το νερό/το αέριο/το έλαιο, να μειώσουν τη διάβρωση και να αυξήσουν την παραγωγή, ώστε να βελτιωθούν τα κέρδη της εξερεύνησης και της παραγωγής.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι χημική έγχυση;  0

 

Η χημική έγχυση περιλαμβάνει την εισαγωγή των ειδικών χημικών ουσιών στο ρεύμα ή τη δεξαμενή πετρελαίου για να εκτελέσει ορισμένες διαδικασίες. Οι ειδικές χημικές ουσίες μπορούν να εγχθούν στην παραχθείσα ροή πετρελαίου και φυσικού αερίου από την πηγή, ή στη δεξαμενή πετρελαίου και φυσικού αερίου μέσω του downhole δακτυλιοειδούς διαστήματος.

 

Τα χημικά συστήματα εγχύσεων επεκτείνονται επίσης στις διάφορες ενισχυμένες εφαρμογές αποκατάστασης πετρελαίου, και χερσαίες και παράκτιες, για να βελτιώσουν την αποκατάσταση πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Χαρακτηριστικά, αυτές οι χημικές εξαρτήσεις εγχύσεων περιλαμβάνουν τις δεξαμενές νερού, τις μετρώντας αντλίες, την ενοργάνωση, τη σωλήνωση και τους πίνακες ελέγχου για την εύκολη εγκατάσταση. Αυτό είναι μια χαρακτηριστική παραγωγής φρεατίων συσκευασία εγχύσεων ροής χημική.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι χημική έγχυση;  1

 

MTSCO έχει παράσχει τη βιομηχανική σωλήνωση στο πετρέλαιο & τη βιομηχανία φυσικού αερίου για μια περισσότερο από δεκαετία. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε συνεχίσει να κάνουμε τις σημαντικές ανακαλύψεις στον τομέα της κουλουριασμένης σωλήνωσης, downhole των γραμμών ελέγχου, και των χημικών γραμμών ελέγχου εγχύσεων. Η κουλουριασμένη σωλήνωσή μας έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς σε ορισμένους σκληρά υποθαλάσσιους και downhole όρους. Τα διαφορετικές μεγέθη, τα μήκη, τα επίπεδα πίεσης, οι μέθοδοι συσκευασίας, κ.λπ. μπορούν όλα να προσαρμοστούν για να βελτιώσουν τις μεθόδους αποκατάστασης πετρελαίου σας και να μειώσουν τις λειτουργικές δαπάνες.

Μας ελάτε σε επαφή με, μπορούμε να σας στείλουμε τα δείγματα σε για την αναφορά.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι χημική έγχυση;  2

 

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα το χημικό σύστημα εγχύσεων για να βοηθήσουν την αποκατάσταση πετρελαίου και φυσικού αερίου, που περιλαμβάνει:

Οικονομική αποτελεσματικότητα

Φορητότητα

Εύκολες εγκατάσταση και συντήρηση

Μειωμένοι χρόνοι διακοπής επισκευής

 

Περισσότερες λεπτομέρειες παραγωγής, παρακαλώ χτυπούν το βίντεο: Πώς να παραγάγει την απαραίτητη κουλουριασμένη σωλήνωση στη βιομηχανία πετρελαίου &gas;

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229