Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cherry Gao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 573 82717867

WhatsApp : +8613857354118

Free call

Ποια διαδικασία παραγωγής χρησιμοποιείται για MTSCO ένωσε στενά τους σωλήνες;

May 15, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια διαδικασία παραγωγής χρησιμοποιείται για MTSCO ένωσε στενά τους σωλήνες;

Η ενωμένη στενά διαδικασία παραγωγής σωλήνων είναι ένα σύνθετο μίγμα της τεχνολογίας και του εξιδεικευμένου τεχνικού που μετασχηματίζει τις πρώτες ύλες στους υψηλής ποιότητας σωλήνες χάλυβα. Αυτός ο οδηγός ερευνά τη διαδικασία, από την προετοιμασία πρώτης ύλης, τις συγκεκριμένες μεθόδους συγκόλλησης, συμπεριλαμβανομένης της συγκόλλησης συγκόλλησης τόξων πλάσματος (ΠΟΔΙ) και αδρανούς αερίου βολφραμίου (GTAW), και της περιεκτικής ακτινογραφικής δοκιμής (RT), κατευθείαν στις περιβαλλοντικές εκτιμήσεις.

Αρχικά, η πρώτη ύλη, πρώτιστα ανοξείδωτο, υποβάλλεται στον καθαρισμό, τη στίλβωση, και την αφαίρεση λίπους για να αποβάλει των ακαθαρσιών. Ο χάλυβας ξετυλίγεται έπειτα, ισοπεδωμένος, και περικοπή σύμφωνα με τις προδιαγραφές σωλήνων. Στη συνέχεια, μια σειρά κυλίνδρων διαμορφώνει το φύλλο χάλυβα σε μια κυλινδρική μορφή, μια διαδικασία γνωστή όπως την κρύα διαμόρφωση.

welded pipe

Η μέθοδος συγκόλλησης χρησιμοποιούμενη σημαντικά επηρεάζει τις ιδιότητες του σωλήνα. Το εργοστάσιο MTSCO χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ΠΟΔΙΟΎ και του GTAW, εξασφάλιση μεγάλης ακρίβειας και ποιοτικές συγκολλήσεις.

Το ΠΟΔΙ περιλαμβάνει ένα συσφιγμένο τόξο μεταξύ ενός non-consumable ηλεκτροδίου και του κομματιού προς κατεργασία, με έναν εξωτερικό φάκελο αερίου προστατευτικών καλυμμάτων. Αυτή η διαδικασία προσφέρει τον άριστο έλεγχο της συγκόλλησης, που καθιστά την κατάλληλη για τα λεπτά υλικά και τις σύνθετες μορφές.

Η συγκόλληση GTAW, ή TIG, παρέχει ένα υψηλό επίπεδο της ακρίβειας. Ενώ είναι πιό αργό και απαιτεί περισσότερη ικανότητα από μερικές άλλες μεθόδους, είναι ιδανικό για τα λεπτά υλικά συγκόλλησης και παράγει μια υψηλή ποιότητα τελειώνει. Η συνδυασμένη χρήση του ΠΟΔΙΟΥ και GTAW μας επιτρέπει στη δύναμη τα οφέλη και των μεθόδων, που εξασφαλίζουν την ανώτερη ποιότητα και τη δύναμη στους ενωμένους στενά σωλήνες μας.

welded pipe mtsco

Post-welding, ο σωλήνας υποβάλλεται σε διάφορες διαδικασίες λήξης. Ο καθαρισμός αφαιρεί οποιαδήποτε υπόλοιπη σκουριά ή οι μολυσματικοί παράγοντες, ανοπτώντας, μια διαδικασία θερμικής επεξεργασίας, ανακουφίζουν τις πιέσεις που προκαλούνται από τη συγκόλληση. Το σωλήνα ταξινομείται έπειτα, ισιώνουν, και προετοιμάζεται για τη δοκιμή.

Λαμβάνοντας υπόψη την κρίσιμη φύση της συγκόλλησης στην ακεραιότητα σωλήνων, το εργοστάσιό μας διευθύνει μια ακτινογραφική δοκιμή 100% (RT) στις ραφές συγκόλλησης. RT είναι μια μη καταστρεπτική εξεταστική μέθοδος που χρησιμοποιεί τις ακτίνες X ή τις ακτίνες γάμμα για να δει την εσωτερική δομή της συγκόλλησης και να ανιχνεύσει οποιεσδήποτε κρυμμένες ατέλειες. Αυτή η λεπτομερής επιθεώρηση εξασφαλίζει την υψηλότερες ποιότητα και τις ασφάλειες προτύπου στους σωλήνες μας.

mtsco welded pipe

Τέλος, ο σωλήνας κόβεται, λοξεύεται, και του δίνεται μια τελική επιθεώρηση πρίν συσκευάζει και στέλνει.

Η περιβαλλοντική επίδραση της παραγωγής σωλήνων είναι σημαντική, περιλαμβάνοντας την ουσιαστική κατανάλωση πρώτης ύλης και ενέργειας και την εκπομπή των ρύπων. Για να μετριάσουμε αυτές τις επιδράσεις, ενισχύουμε τη ενεργειακή αποδοτικότητα, χρησιμοποιούμε τις καθαρότερες πηγές ενέργειας, ανακυκλώνουμε το υλικό απορρίματος, και εφαρμόζουμε τις τεχνολογίες ελέγχου της ρύπανσης.

 

Συμπερασματικά, η ενωμένη στενά παραγωγή σωλήνων είναι μια απαιτητική διαδικασία που απαιτεί τον υψηλό εξιδεικευμένο τεχνικό. Κάθε βήμα, από την προετοιμασία πρώτης ύλης στην τελική επιθεώρηση, είναι κρίσιμο στην εξασφάλιση ότι το ολοκληρωμένο προϊόν ανταποκρίνεται στις απαραίτητα προδιαγραφές και τα πρότυπα. Να δώσει προτεραιότητα στον ποιοτικό έλεγχο και την περιβαλλοντική ικανότητα υποστήριξης παραμένει μια βασική εστίαση στις σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής μας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

mt@mtstainlesssteel.com
+8613857354118
gkx1229
+86 573 82717867